Black Friday deals


Inmiddels begint het fenomeen ‘Black Friday’ ook in ons land voeten aan de grond te krijgen. Het oorspronkelijke begrip komt overgewaaid uit Amerika, waar de dag na Thanksgiving (een énorm belangrijke feestdag in Amerika) traditioneel “alles in de uitverkoop gaat”. Deze dag wordt Black Friday genoemd en staat garant voor super voordelige aanbiedingen, waar praktisch iedere winkelier aan meedoet!

Black Friday deals zijn meestal exceptionele deals, die zelden op een ander moment van het jaar op deze wijze voorbij komen … Grijp er dus niet naast! Voorgaande jaren werden er al verkooprecords gevestigd, en dat is niet voor niets het geval!

Wanneer is het Thanksgiving & Black Friday? 

Misschien gemakkelijk te onthouden: Thanksgiving wordt in Amerika altijd op de 4e donderdag van november gevierd. Iederéén hoort zich dan thuis te omringen met familie, en steevast wordt er gevulde kalkoen gegeten!

Black Friday volgt dus altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Dit jaar, in 2019, is dat de datum 29 november 2019. Houd de folders dus goed in de gaten: check op Folderbode waar welke Black Friday actie gehouden wordt! Want op Folderbode leest u ruimschoots van te voren alle gloednieuwe folders.

Het zou natuurlijk uitzonderlijk vervelend zijn indien u bijvoorbeeld net een dure aankoop hebt gedaan, zoals de koop van een dure smartphone, die dan 2 weken later ineens met een hoge “Black Friday korting” de deur uitgaat. Vis niet achter het net en houd folders in de gaten, luidt ons devies. 

Ook luxe supermarkten doen mee!

Het mooie van Black Friday is dat niet alleen voor de hand liggende winkeliers meedoen -denk aan kledingzaken, telefoniewinkels en overige luxe goederen- maar ook sommige supermarkten doen mee. Bekijk de Delhaize folder bijvoorbeeld maar eens een week voor Black Friday – u zult zeker en vast een aantal mooie kortingen voorbij zien komen! 

Wacht dus nog even met grote aankopen, totdat u zeker weet dat uw beoogde aankoop niet elders voor een spotprijs op Black Friday in de winkel ligt!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *