Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

39 gedachten over “Reacties

 • Natasja Goethals

  Na een online vraag werd ik snel en professioneel verder geholpen.
  Gsm binnengestoken om 15u15, en het scherm was dezelfde dag nog vervangen, voor een prijs waar je geen nieuwe gsm voor hebt!
  Bovendien werkt hij weer als nieuw.
  Hier hebben jullie alvast een héél tevreden klant!

 • Willy De Smet

  Zeer vriendelijke en vlotte service. Ondanks enkele problemen was ons toestel toch op tijd klaar.
  Zeer tevreden.

 • Edgard Gistelinck

  Vergeet de mythe dat je blij glasbreuk van je gsm beter een nieuwe koopt! Deze gasten zijn superprofessioneel met een goede vakkennis.
  Goede, vlugge en prijsvriendelijke service. Steeds perfecte feedback.
  Een adresje om te onthouden en aan te bevelen…

 • liselotte Van Belle

  Enkele weken geleden mijn nieuwe Nexus 5x laten vallen met als gevolg een barst in mijn scherm. Na enkele dagen zoeken op het internet kwam ik bij Glas&Frame terecht. Ik heb Dries gecontacteerd via mail en kreeg meteen antwoord. Omdat dit een nieuw model is moest Dries het scherm bestellen. Ongeveer een week later ben ik langsgegaan en was mijn scherm gemaakt. Al gauw merkte ik enkele problemen, zo werkte mijn camera niet meer en ging de batterij snel leeg. De dag nadien ging ik terug en na 10 minuten was de oorzaak bekend en werkte hij weer als voordien. Ik kan Glas&Frame alleen maar sterk aanbevelen, voor de prijs én uitstekende service!

 • Cindey Ramon

  Ik heb een super ervaring met Glas & Frame :mijn Samsung s6 tot in de puntjes hersteld door gebroken glas en gebarsten lcdscherm waar ik geen beeld meer door had ; ik had de hoop op mijn smartphone opgegeven maar Dries heeft dat tot in de puntjes herstelt!!…. dank je wel voor de goede service

 • verhaeghe yves

  samsung s5 … ’s avonds rond 18.30u mogen binnenbrengen na 2 uurtjes hersteld, tot tevredenheid

 • Iris Pede

  Gebroken glas van iPhone 6 perfect hersteld. Goede service, correcte communicatie, goede prijs. Zeker aan te raden.

 • Killian Delanghe

  super bedankt om nog tijd voor mij te maken terwijl u weg moest en mijn 2 iphones mooi hersteld hebt !!!!

 • Cliff

  iPhone 6 scherm gebarsten
  Touch en beelde waren goed. Binnen een half uur was het glas hersteld
  Thx voor de snelle reparatie

 • Dirk Develter

  Vlot en flexibel afspraak gemaakt voor herstelling van gebarsten LG G3 touchscreen (wel beeld maar geen touch). Na een kort uitstapje in Gent centrum kon ik mijn als nieuwe smartphone ophalen. Toen een week later een inwendig foutje opdook werd ik vriendelijk, gratis en binnen het uur bediend.

 • Tamara

  Wauw. Net mijn gsm gaan halen (samsung s5). En super content. Voor weinig geld heb ik terug een een mooi scherm. Bedankt. Voor de snelle en goede service.

 • Rigaux kelly

  Zoals nieuw. Snelle afspraak en reparatie. Super tevreden klant erbij. Deze wordt zeker en vast aanbevolen!

 • Hannah Cockx

  Bedankt om mijn Samsung S4 te repareren op zo’n korte tijd!
  ’s Ochtends binnen gebracht en om 11u mocht ik het toestel al oppikken.
  Bedankt voor de vlotte dienstverlening!

 • Frederick

  Iphone 5 scherm gebarsten. Tweede keer op drie weken. Gekeken voor een goedkoper alternatief en terecht gekomen bij glas en frame na wat opzoekwerk. Herstelling laten uitvoeren door een bijzonder vriendelijke jongeman. Na afspraak aan de telefoon. GSM uurtje moeten achterlaten. Perfect hersteld! Je ziet geen enkel verschil met de eerste duurdere herstelling van de andere winkel. Ik ben ontzettend tevreden. Had ik maar onmiddellijk op deze firma gestoten, dan was het me goedkoper uitgekomen. 
  Bedankt glas en frame. Een absolute aanrader

 • Willem Zutterman

  In een rijhuis in de Lentestraat GSM Samsung S4 binnengebracht. Weekje later netjes hersteld voor 130€, vervanging LCD scherm. Betere prijs heb ik niet gevonden. De dienstverlening was correct en snel. Tevreden dus.

 • Christel van Renterghem

  Langs deze weg wil ik toch mededelen mijn samsung s5 mooi herstelt is door Dries Calus.
  Ook al dacht ik dit komt nooit goed maar heeft da super gedaan en is prijskwaliteit ook topie.
  Zodus beste mensen heb je problemen met je gsm neem gerust contact op met glasenframe.
  Met dank aan Patsy die het opzoekingswerk gedaan heeft,dikke duim
  Christel VR

 • Christel van Renterghem

  Super mooie service gekregen voor kapot scherm Samsung galaxy 5 ,me happy en dikke mercie

 • kimmeke poca

  Mijn gsm samsung note 2 laten vallen, scherm volledig gebarsten en laadde niet meer op, had mijn gsm 2 weken dus vloeken, maar met hele goeie services en hulp is hij nu wel gemaakt en werkt perfect dankzij Dries Calus ( glas en frame) prijs was de goedkoopste te vinden, heel erg bedankt

 • admin Bericht auteur

  Ja dit kan perfect hersteld worden voor 95 euro. Zo goed als de helft van de prijs als in de standaard herstelwinkel! Mvg Dries

 • Daphne

  ijn Samsung galaxy Note 2 scherm was gebarsten. Glas en frame maakte het scherm volledig terug in orde terug voor een goede prijs.

 • Pieter Deleu

  Beste,

  Het glas van mijn Samsung Galaxy S5 is gebarsten. Scherm werkt nog perfect.
  Kan dit hersteld worden, zo ja.. enig idee van de prijs?

  Mvg,
  Pieter

 • Luc De Groote

  Zoon zijn Ipad was gevallen, scherm volledig aan diggelen. Laten herstellen door Glas & Frame. Perfecte service aan héél eerlijke prijs: ongeveer 25.% goedkoper dan andere herstellers

 • saartje

  Bedankt voor de professionele, snelle behandeling wat betreft mijn geliefde iPhone met gebarsten scherm!! Je ziet er niets meer van en hij werkt perfect. Een pak van mijn hart!

 • Johan

  Toen je eraan begon Dries om alle gebroken glag uit te halen, dacht ik:” Dat komt nooit goed, zal vol krassen zitten.” Toen alles eruit was, was ik al een klein beetje opgelucht. Maar toe je het nieuwe glaasje erop lijmde en ik zag al die blazen, zonk de moed terug in mijn schoenen. Maar uiteinelijk kwam het goed. En alles werkt dan nog perfect ook. Ben uitzonderlijk tevreden. In plaats van 150 € te betalen bij Mediamarkt heeft het me 40€ gekost, wat een schappelijke prijs is. Anders begint men te overwegen om een nieuw toestel te kopen. Een prachtige toepassing van een UV-uithardende lijm. Van een lijmspecialist gesproken!

 • Elise

  Na het vallen van mijn Samsung S4 mini op de grond, was het glas gebarsten en had ik geen beeld meer. Glas en Frame stond open voor overleg, was betrouwbaar en eerlijk over verschillende mogelijkheden binnen verschillende prijsklassen die herstel en verder gebruik van mijn gsm mogelijk maakten. Communicatie verliep vlot en ik was zeer tevreden over de prijs. Nadat de nodige stukken waren aangekomen, was mijn gsm in geen tijd hersteld en terug in mijn handen. Bedankt!