Refurbished iPhone kopen Gent


Refurbished iPhone kopen? Vraag je je af of je een oude of tweedehands iPhone moet kopen? Als je een ouder Apple product koopt kun je de meeste functies van het nieuwste model krijgen, maar dan wel voor een betere prijs. Kies je voor een Refurbished iPhone kopen dan heb je een iPhone aan veel goedkopere prijs natuurlijk.

Refurbished iPhone kopen bij Glas en Frame

Als je wanhopig op zoek bent naar een iPhone, maar je budget rekt zich niet helemaal uit tot de nieuwste modellen van Apple, dan is een Refurbished iPhone kopen een geweldige manier om een koopje te pakken te krijgen. Het kopen van een gereviseerde iPhone biedt u een aantal uitstekende voordelen. U kunt geld besparen en toch een telefoon ontvangen die van hoge kwaliteit is en volledig in orde is. We hebben een volledig assortiment van iPhone-modellen, van de iPhone 5s tot en met de nieuwste releases, inclusief de populaire gereviseerde iPhone 8. Bij elk model kun je kiezen tussen verschillende kleuren, opslagruimte en andere specificaties om de perfecte telefoon voor je behoeften te vinden.

Glas en Frame is een gespecialiseerde iPhone reparatie winkel die daarnaast heel wat tweedehands Iphone’s te koop aanbied. Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een Refurbished iPhone kopen bij Glas en Frame afgezien van de lagere kosten is dat de apparaten allemaal met dezelfde beperkte garantie van een jaar worden geleverd die je op de gloednieuwe versies vindt. Het is ook goed om te weten dat alle onderdelen die bij de refurbished store worden gebruikt, officiële Apple-batterijen zijn en dat ze allemaal met gloednieuwe batterijen worden geleverd.

Voor de kwaliteit die we bieden hanteren we heel scherpe prijzen. Een Refurbished iPhone  is een stuk goedkoper dan een nieuw toestel. Wij bieden 1 jaar garantie. 

Refurbished iPhoine Aanbod 

Previously owned phone (gsm die heel beperkt gebruikt is, nog nooit zijn opengedaan of aan gewerkt is, 100% Apple original, batterij status 90-100%, bevatten geen namaakonderdelen, betere kwaliteit dan refurbished, prijzen incl. 21% BTW) 

(grade A = amper gebruikssporen, soms lichte krasjes; grade B = lichte gebruikssporen; grade C = duidelijke gebruikssporen)

iPhone X zwart 256GB: € 589 – grade A

iPhone X  wit    256GB: € 589  – grade A

iPhone 8 plus  zwart 64GB: € 449 – grade A

iPhone 8 zwart    64GB: € 355 – grade A

iPhone 8 wit 64GB: € 355 – grade A

iPhone 7 zwart 128GB: € 290 – grade A

iPhone 5SE zwart 128GB:  € 199 – grade A

iPhone 5SE zwart 64GB: € 179 – grade B

iPhone 5SE zwart 16GB: € 155 – grade B

Tweedehands/refurbished (gsm die beperkt gebruikt is, kan eerder hersteld geweest zijn, bv een nieuw scherm), 3 maanden garantie

Samsung J6 plus  blauw  € 170 – grade B

Oudere modellen kopen

Refurbished iPhone kopenAls je je geen zorgen maakt over het krijgen van de absolute nieuwste kit, is een oudere Apple iPhone een optie en het hoeft niet tweedehands te zijn. Apple mag dan wel de deugden van zijn nieuwste iPhone-modellen aanprijzen, maar als je in de Apple Store kijkt, zie je dat de iPhone 8, 8 Plus, X, XS en XS Max, en de iPhone XR nog steeds in de aanbieding zijn.

Natuurlijk zul je een aantal van de nieuwere functies van de nieuwste modellen missen, maar deze oudere iPhones blijven een uitstekende keuze als je tevreden bent met de ‘oude’ ontwerpen. Je zou je misschien zorgen maken over het kopen van een opgeknapte handset, denkend dat het zou lijken op het kopen van een tweedehands iPhone, maar er is geen reden om je zorgen te maken. De iPhones die Glas en frame verkoopt in de Certified Refurbished-winkel zijn om verschillende redenen geretourneerd:

De vorige eigenaar had zijn consumentenrechten kunnen uitoefenen en het toestel binnen 14 dagen ongebruikt kunnen terugsturen (volgens het terugbetalings- en omruilbeleid van Apple).
De iPhone kan als demonstratiemodel zijn gebruikt.
Mogelijk is de iPhone door een fout aan Apple geretourneerd.
Dit laatste punt kan u betreffen, maar u kunt er zeker van zijn dat Apple eventuele fouten heeft geïdentificeerd en verholpen voordat u de iPhone doorverkoopt.

Elke  Refurbished iPhone is volledig functioneel worden getest, echte Apple onderdelen worden vervangen (indien nodig)” en “worden grondig gereinigd”.

Een Refurbished iPhone kopen heeft tal van voordelen:

Je krijgt één jaar garantie
Je krijgt 90 dagen technische ondersteuning
Op dit moment kom je in aanmerking voor een jaar gratis Apple TV+.
Omdat u rechtstreeks bij Apple koopt, zijn er geen verzendkosten en zijn de retourzendingen gratis.
U kunt ook gebruik maken van het 14-daagse retourbeleid van Apple als u van gedachten verandert.
Oudere iPhones kopen op contract
Een andere manier om de financiële impact van de aankoop van een nieuwe iPhone te temperen, is door de beproefde route van de contracten die door de mobiele aanbieders worden aangeboden, te volgen. U vindt oudere iPhone-modellen in de onlinewinkels van verschillende Britse aanbieders, tegen veel goedkopere tarieven dan de iPhone 11 en iPhone 11 Pro.

De prijzen veranderen de hele tijd, dus we raden aan om regelmatig onze beste iPhone-aanbiedingsgids te lezen om te zien welke aanbiedingen op dit moment beschikbaar zijn.

Het kopen van gereviseerde en tweedehands iPhones van retailers
Tot slot is een van de beste manieren om een oude of opgeknapte iPhone tegen een spotprijs te krijgen, inclusief modellen zoals de iPhone 7 en 7 Plus die niet meer verkrijgbaar zijn bij Apple, het kopen van tweedehands of opgeknapte apparaten bij derde partijen.

Er is een brede selectie van verkooppunten om uit te kiezen, waarvan velen garanties, apparaatcontroles voor verzending en zelfs kwaliteitsgraden bieden, zodat je wat meer geld kunt besparen door te kiezen voor een apparaat dat een paar kleine krasjes heeft, maar nog steeds prima werkt.

Meer info 

Een Refurbished iPhone kopen? Neem dan contact op met Glas en Frame: 

Koningin Astridlaan 211 B-9000 Gent
info@glasenframe.be
0472 42 13 77

Openingsuren:                                                                       
Ma, Di, Do, Vrij       : 11:00-13:45 en 14:30-18:30
Woe                         : 11:00-13:45 en 14:30-17:45

 

Wil je een Refurbished iPhone kopen kom dan eens langs en ondek onze verschillende modellen. Wij vervangen de schermen, repareren de homeknoppen en nog veel meer voordat we een iPhone aftekenen die klaar is voor de wederverkoop, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een betrouwbare, gereviseerde iPhone koopt die lang meegaat.

100% van onze gereviseerde iPhones zijn volledig getest en worden daarom in niets anders dan perfect werkende staat verkocht.

Kies uw Refurbished iPhone:

iPhone 5s
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iphone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone SE
iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max.