Welk telefoonabonnement moet ik kiezen?


Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen in Nederland een mobiele telefoon. Er zijn natuurlijk mensen die nog steeds geen gebruik maken van een mobiele telefoon, maar dat zijn vaak de zeer oude mensen van de bevolking. Maar ook steeds meer oudere mensen zien de voordelen in van een mobiele telefoon, het is dan ook niet zo raar om een oma of opa te zien met een smartphone. Het hebben van een mobiele telefoon gaat altijd gepaard met een mobiele telefoonabonnement. In Nederland zijn er drie verschillende telefoonabonnementen die je kan afsluiten. Het prepaid abonnement, traditioneel provider abonnement en tenslotte het sim only abonnement. Wil je graag weten welk telefoonabonnement je moet kiezen, dan moet je vooral verder lezen.

Het prepaid abonnement

Het prepaid abonnement is het simpelste en goedkoopste abonnement die je kan afsluiten. Als je alleen berichten wilt sturen en af en toe wilt bellen dan is dit abonnement het meest geschikt. Een prepaid abonnement kan je al vanaf 5 euro afsluiten.

Traditioneel provider abonnement

Het provider abonnement is het meest complete en daarmee ook het duurste abonnement die je kan afsluiten. Dit abonnement is voornamelijk geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een abonnement met internetdata, voldoende beltegoed en een nieuw toestel. Een provider abonnement kan je al afsluiten vanaf twintig euro. Dit hang natuurlijk af van het toestel die je erbij kiest. Een iphone 7 abonnement kost al gauw 40 euro per maand.

Sim only abonnement

Het sim only abonnement is bijna hetzelfde als een traditioneel provider abonnement, echter zit er bij dit abonnement geen nieuw toestel bij. Maar los van een nieuw toestel zit er natuurlijk beltegoed en internetdata bij het abonnement. Een sim only abonnement is een stuk goedkoper dan een provider abonnement. Heb jij al de beschikking over een mooi toestel maar wil je de maandelijkse telefoonkosten verlagen? Kijk dan snel op het internet de verschillende sim only aanbieders wilt vergelijken .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *