Telefoon bij jou op locatie laten repareren!


Wat bij veel mensen een totaal onbekend fenomeen is, is het thuis laten repareren van de mobiele telefoon of tablet. We zijn immers gewend om (meestal) naar dezelfde winkel terug te gaan als waar we het toestel kochten voor reparatiedoeleinden. Hoe werkt dat eigenlijk, die thuisreparatie? 

Thuis of op je werk je telefoon laten repareren

Een best unieke service: het thuis (of op je werk) je kapotte telefoon laten repareren. Ook tablets en andere beeldschermen/ of onderdelen (accu’s e.d.) kunnen op een door jouzelf gekozen locatie worden gerepareerd, met hierbij grote aandacht voor behoud van data. 

Deze reparatieservice is beschikbaar op diverse locaties in Zeeland en Brabant (zoals de plaatsen Middelburg, Roosendaal, Breda en in België Antwerpen). Middels een reparatieformulier op de website kun je aangeven welk merk, type en welke schade gerepareerd dient te worden. Vervolgens kun je de locatie aangeven waar je wilt afspreken (dit kan thuis zijn, op je werk, of welke locatie dan ook je voorkeur heeft). Eén van de monteurs komt vervolgens langs en repareert het toestel. 

Snelle reparatieservice!

Vaak kan dezelfde dag nog een monteur langskomen met de Telefoonreparatiebus. De reparatie vindt dus bij jou voor de deur plaats en niet in je woning/ werkplek. Na reparatie ontvang je 2 jaar garantie op de reparatie overigens. Binnen één tot 2 dagen zal je toestel dus weer gerepareerd zijn, zonder dat je zelf naar een winkel hoeft te gaan, of overige moeite hoeft te doen. Want bij menig winkel kun je pas na enkele dagen je toestel weer ophalen … 

Betaling

Zodra je toestel is gerepareerd ontvang je per e-mail de factuur hiervoor. Indien je een verzekering hebt afgesloten op je toestel (dit kan zijn een reis- of inboedelverzekering, maar ook de aansprakelijkheidsverzekering van derden die mogelijk de schade hebben veroorzaakt), in dat geval kun je de factuur naar de verzekeraar sturen. 

Ben je onverzekerd, dan kun je zelf het verschuldigde factuurbedrag overmaken. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *