ONEPLUS REPARATIE & HERSTELLEN GENT ONE+

OnePlus reparatie gent scherm display herstellen

OnePlus Reparatie Gent nodig?

OnePlus reparatie Gent, aka Glas & Frame is voor alle display reparaties reeds jarenlang de belangrijkste hersteller met meeste expertise. Gekend voor zijn beste prijs-kwaliteitsverhouding. Uw OnePlus is gevallen, uw beeld is defect of uw scherm is gebarsten. Gebroken glas, geen beeld meer, defect of beschadigd lcd of problemen met uw touch, service center van Glas en Frame staat steeds voor u klaar met kwaliteitsschermen en onderdelen (pulled original, full-original, refurbished original). Ook voor batterij, camera en laadpoort problemen, voor een gebroken achterglas en waterschade, kunt u bij OnePlus reparatie Gent terecht. Contacteer ons en aarzel niet.

Reparatie OnePLUS Gent, ONE+

OnePlus Nord AC2003 / One+ Nord AC2003 / 1+ Nord AC2003

Herstellen Oneplus:

– Schermmodule: €199
- Batterij: Op aanvraag
- Camerales: Op aanvraag
- Waterschade: Op aanvraag
- Oplaadpoort: Op aanvraag
- Moederbord: Op aanvraag

OnePlus Nord 2T 5G / One+ Nord 2T 5G / 1+ Nord 2T 5G

Herstellen Oneplus:

- Schermmodule: €165
- Batterij: Op aanvraag
- Camerales: Op aanvraag
- Waterschade: Op aanvraag
- Oplaadpoort: Op aanvraag
- Moederbord: Op aanvraag

Mogelijke herstellingen voor OnePlus reparatie Gent:

- U merkt dat het laden niet meer mogelijk is of moeilijk gaat. Dit is natuurlijk een  essentiële functie om uw OnePlus goed te kunnen gebruiken, het efficiënt opladen van uw toestel. Een nieuwe poort is zo gefixt en lost uw oplaad probleem zo op. Ook hier kan OnePlus reparatie Gent u helpen.
- heeft uw OnePlus waterschade of is die in het water gevallen? Kom zo snel mogelijk naar OnePlus reparatie Gent. Hoe sneller u het OnePlus toestel bij Glas & Frame binnenbrengt hoe lager de kostprijs en hoe groter de kans dat we uw toestel kunnen redden.
- De camera is defect maar u houdt zo van mooie foto's, selfies en video- en chat-sessies. We helpen u zo uit de nood. Bij OnePlus reparatie Gent ben u bij het beste adres.
OnePlus scherm reparaties zijn de meeste voorkomende herstellingen. In veel gevallen is het enkel het glas dat gebroken is en is uw beeld en touchfunctie nog intact. Het komt echter ook vaak voor dat uw beeld paarse-zwarte vlekken vertoont of dat er helemaal geen beeld meer is met al dan niet een gebroken bovenglas. Bij elk van deze gevallen kan een nieuw scherm uw probleem oplossen. Als het scherm op stock is, zijn de meeste herstellingen in een paar uren gefixt. Glas & Frame, brengt u steeds een snelle service met hoog kwaliteitsonderdelen (origineel of origineel refurbished).
- De batterij gaat snel plat en de OnePlus verliest te snel haar lading. Koop niet te snel direct een nieuw toestel. De OnePlus batterij moet vervangen worden. Het met een kleine kost bij OnePlus reparatie Gent, bent u zo geholpen met een nieuwe originelen batterij.

U hoort het, het professioneel opgeleide team van Glas & Frame staat steeds voor u klaar voor elk probleem met uw OnePlus. Aarzel niet en contacteer ons of kom bij OnePlus reparatie Gent langs. We zijn perfect bereikbaar te voet, met de fiets, de trein, bus, tram, of de auto.

Webshop

Nieuw toestel nodig? 
Telefoon accessoires nodig?
Bezoek de webshop!

Toestel Naam