Werkwijze


We kunnen u de scherpste prijzen aanbieden omdat we meer dan 6 jaar lang de techniek verfijnd en geoptimaliseerd hebben om schermmodules uit elkaar te halen en opnieuw professioneel in elkaar te steken. Hierdoor kunnen we elk onderdeel (knoppen, frame, glas, touch screen) van deze module afzonderlijk vervangen zonder een nieuw duur LCD te moeten aankopen.  Zo zijn onze prijzen lager dan die in andere herstelwinkels.

Klanten komen uit heel Vlaanderen: Oostende, Gent, Brugge, Kortrijk, Antwerpen, Sint-Niklaas, Aalst, Leuven, Brussel, Aalter, Mechelen, Roeselare, ... noem maar op.

Door de manier van werken bent u zeker dat het gebruikte LCD geen gekopieerde Chinese namaak LCD is, maar uw eigen origineel LCD die hergebruikt werd.  Voor de hermontage van de display-module maken we gebruik van verschillende lijmen. Belangrijke zijn optisch klare lijmen die gebruikt worden om uw glas vast te zetten op uw LCD.

Een van de mogelijkheden is een UV-licht uithardende lijm die een kristalheldere gellaag vormt tussen het LCD (het onderdeel dat het beeld geeft) en het glas of touch screen (waar u met uw vingers over wrijft om het toestel te bedienen).Sasmung Glas Touch Digitizer lijmen LOCA

Verder beschikken we over de laatste nieuwe machines om ook de moeilijkere schermen type iPhone, iPad Air 2, Sony, One+, Huawei, LG etc professioneel te herstellen.

Door het nieuwe glas zijn de barsten of krassen weg. De optisch klare lijmen geven een resultaat met een extreem hoge kwaliteit zoals in de fabriek.  In tegenstelling tot een glasvervanging zonder lijm, heeft de gellaag het voordeel dat (1) het glas niet zal loskomen, (2) het scherm een solid gevoel heeft, (3) eventuele krassen in het lcd verdwijnen, (4) de touchscreen optimaal zal werken, (5) er geen stof in uw scherm zal komen en dat (6) het glas niet onmiddellijk weer zal breken bij de eerste lichte shock die uw scherm krijgt door de extra steun dat de lijm geeft aan uw glas.

Contacteer ons voor meer info!

 

remove Verlies van touch
remove Stof onder het glas
remove Lucht onder het glas

remove Krassen
remove Barsten
remove Plastiek gevoel

 add Nieuwstaat

 Contacteer Glas en Frame

Dries Calus Dr., Ir.